Toonaangevend in verf-, isolatie- en lijmspuittoepassingen

De beste prestaties
voor uw verf- , isolatie- en lijmapplicaties

BCA opent zijn deuren in 1991 als fliaal van de Duitse firma Bölhoff Verfahrenstechnik, gespecialiseerd in spuitmateriaal en accessoires.

Vanaf 1996 wordt de onderneming zelfstandig verdeler van Bölhoff spuitmateriaal voor België en wordt ze omgedoopt tot B.C.A. (Bölhoff Coating Applications).

Drie jaar later vindt de overname van Bölhoff Verfahrenstechnik door Graco plaats. De firma wordt de offciële verdeler van Graco producten en de exclusieve verdeler van Anest Iwata, Dopag en Sames voor België en Luxemburg. Voortaan staat B.C.A. dan ook voor Benelux Coating Applications.

Jaar na jaar kent BCA een regelmatige groei met dank aan een gemotiveerd team. De onderneming is hiermee uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de wereld van verf-, isolatie- en lijmspuittoepassingen.

Klantentevredenheid is voor BCA een sleutelbegrip. De geboden service gaat van het samenstellen van een sleutel-op-de-deur aanbod en commerciële ondersteuning door een polyvalent sales team en een vakkundige hersteldienst.

Naast de superieure kwaliteit van de producten, zijn het vooral de knowhow en ervaring die voor u het verschil maken.

Bca images - Spray 7
Enkele cijfers rond het bca

MASTER IN APPLICATION TECHNOLOGY

1991
Oprichting
5250
Tevreden klanten
750
Afgeronde projecten
1
Kantoren

Dienst na verkoop

Ook na de levering blijven specialisten van BCA verder tot uw dienst. Een team van goed opgeleide techniekers staat binnen de kortst mogelijke termijn ter beschikking om de nodige onderhoudswerken en/of herstellingen uit te voeren on site of in onze eigen werkplaats.

Maatwerk in functie van de toepassing

Aan verfspuitinstallaties in het algemeen, en aan toestellen om materiaal aan te brengen in het bijzonder, worden steeds hogere eisen gesteld. Denk maar aan de milieuvereisten.

De gebruikskost van de installaties is eveneens een belangrijke factor, evenwel zonder toegevingen op het gebied van de afwerkingskwaliteit.

BCA kan bogen op een jarenlange ervaring om de meest geschikte oplossing te zoeken in functie van het gewenste resultaat, steeds met het oog op kwaliteit en vooropgesteld budget.

Het gaat steevast om op maat gesneden oplossingen, afhankelijk van het toepassingsgebied.