De airless lagedrukspuittips (gemarkeerd met LP) van Graco zijn overal voor geschikt, van een fijne afwerking tot toepassingen met een hoge productie; ze verhogen de afwerkingskwaliteit en verlagen de kosten van professionele spuitklussen.

Laten we een paar interessante voordelen van deze spuittips bekijken.

De lagedrukspuittips van Graco zijn de meest veelzijdige airless spuittips in het aanbod van Graco; ze zijn perfect voor zowel klussen met een fijne afwerking als voor toepassingen met een hoge productie.

 • Tot 50% minder overspray
  Over het algemeen werken ze met tot 50% minder druk dan andere spuittips en dit geeft een perfecte airless afwerking met minder overspray en meer controle, terwijl u bovendien minder materiaal gebruikt.
 • Gaat tot twee keer langer mee
  Werken met een lagere druk betekent ook dat uw spuittoestel minder zwaar wordt belast, waardoor uw pomp en uw spuittip tot wel twee keer langer meegaan.
 • Perfecte airless afwerking
  De verf wordt uitstekend verneveld bij een lagere druk, waardoor u meer controle hebt over de dikte van de laag en minder last hebt van slierten, strepen en doorlopers.
 • Eenvoudig te overlappen patroon
  Het verbeterde zachte spuitpatroon maakt het gemakkelijker om elk materiaal op elk oppervlak aan te brengen en het geeft een consistent gemengde afwerkingskwaliteit.
 • Minder voorbereiden en schoonmaken
  Tijdens het spuiten hebt u minder last van overspray en hebt u meer controle, waardoor u minder voorbereidingen hoeft te treffen omdat u minder gebieden hoeft af te dekken dan u gewend bent. Na de klus hoeft u minder vlekken en resten te verwijderen.